Gyakran Ismételt Kérdések

Ti kérdeztéteK!

A hevítés, amely égés nélkül hevíti a valódi dohányt, hogy a dohány eredeti ízét érezd. Ez a füstmentes cigarettakészlet olyan kompakt és könnyű, hogy bárhová magaddal viheted. Az iSMOD kompatibilis bármelyik dohánytöltettel.

Az iSMOD I készülék egy 650 mAH kapacitású beépített akkumulátorral rendelkezik, így nincs szükség külön töltő egységre, míg az iSMOD II készülék egy központi 2600 mAh kapacitású töltőbázissal rendelkezik, amire 2 db 160 mAh kapacitású hevítő készülék csatlakozik.

180 nap a termék vásárlásától számítva. Rendeltetés szerű használat esetén a garanciaidőn belül bármilyen termékminőségi probléma merül fel, azt a garanciális feltételek alapján javítjuk, vagy bizonyos esetekben cseréljük Önnek.

Az iSMOD hevítő készülékek specális dohánytöltettel használhatók. 

NEM! A hevítő készülékek nem működnek hagyományos cigarettákkal.

Az iSMOD készülékekben egy kerámia hevítő pálca hevíti a dohánytöltetel 320-350C fok közé, így elkerülhetetlen a készülék melegedése. Ezért NE használja a készüléket a „hővédő sapka” nélkül (lásd használati utasítás), mert balesetveszélyes!

A termék NEM vízálló, vízbe ne merítse semelyik tartozékát sem. Amennyiben víz éri, a működése ezután nem garantált. (Meghibásodás kockázata!)

NEM! A dohánytöltetek egyszer használatosak. Dobja ki az egyszer már használt dohányrudat!

A meghibásodott készülékkel forduljon egyenesen a forgalmazóhoz. Postacím: Blue East Hungary Kft 4030 Debrecen Monostorpályi u. 5 . Garanciakezelés Ügyfélszolgálat.:06205089178

Kizárólag abban az esetben, ha nem használta a készüléket, vagy a gyártási hiba miatt a készülék nem használható. Használt készülékeket sem a forgalmazó, sem a Nemzeti Dohányboltok nem vásárolnak vissza. Kérlek, amennyiben hevítő készülék vásárlását fontolgatod, tájékozódj a vásárlás előtt, esetleg próbáld ki valamelyik ismerősöd készülékét, hogy neked tetszik-e ez a fajta dohányzás.

  • Pénzvisszafizetési lehetőség NINCS. Higiéniai és fogyasztóvédelmi meggondolásból a forgalmazó, Blue East Hungary Kft NEM téríti vissza az iSMOD hevítő készülékek árát abban az esetben, ha a vásárló meggondolja magát a vásárlás után, és visszaviszi a készüléket az üzletbe.

Mivel nem ismert, hogy a vásárló hogyan használta a készüléket, okozott-e bármilyen sérülést, ezért a pénzvisszafizetés NEM lehetséges. Hidd el, te sem szeretnél használt készüléket szívni. Köszönjük a megértésedet.

“A hatályos jogszabályok szerint, olyan esetekben, amikor egy adott terméknek nincsen hiányossága és rendeltetésszerűen működik, akkor a kereskedőnek nem kötelessége visszafizetni a termék árát csak azért, mert a vevő meggondolta magát, nem tetszik a termék színe vagy nem jó a mérete.”

Forrás: fogyasztovedelem.kormany.hu

Igen van! Az iSMOD és az IQOS készülékek a hevítés technológián alapulnak, amely a fütmentes dohányzást hivatott népszerűsíteni. Viszont más-más gyártó termékei, ezért a gyártástechnológia, a készülékek kapacitása, ára eltérhet egymástól.

NEM. Az iSMOD készülékek használóinak nem kell regisztrálni semmilyen felületen a készüléküket. A vásárlás tényét elég a vásárláskor kapott bizonylattal igazolni.

Szögezzük le, hogy a dohányzás minden formája káros az egészségre. Viszont vizsgálatok bizonyították, hogy a hevítő készülékek rendeltetésszerű használata közben, mivel a dohány nem ég, és nem füstöl, ezért sokkal kevesebb káros anyag kerül a szervezetbe, a passzív dohányzás pedig gyakorlatilag megszűnik.

A TERMÉK NEM KOCKÁZATMENTES. KIZÁRÓLAG FELNŐTT DOHÁNYOSOK RÉSZÉRE KÉSZÜLT.

így működik a füstmentes dohányzás

Válaszd az ismodot!

vélemények

Ezt mondták a MY SMOKRÓL

Az iSMOD I-et használom, és tetszik, hogy nem kell folyamatosan töltögetni. 6-8 szálat simán elszívok egy feltöltéssel.
Madai Enikő
A legnagyobb meglepetés, hogy nincs füst, és a vele járó kellemetlen szag, így akár a lakásban is használhatom.
Csörgő István
Próbáltam az e-cigit is, de az iSMOD sokkal inkább hasonlít a cigarettázás élményéhez. Nekem bevált!
Kiss Tamás
használd te is

ITT VÁSÁROLHATOD MEG A DOHÁNYHEVÍTŐT!

Social Media
kérdezz!

Maradjunk kapcsolatban!

Bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken!

Adatkezelési tájékoztató

Viszonteladóknak